Mihai Gâdea a reușit să dea jos, într-un timp record, 17 kilogramele. Noua înfățișare a realizatorului de la „Sinteza Zilei” a fost, miercuri seara, prilej de comentarii între acesta și Mircea Badea.

„Mihai, tu ai ținut vreo dietă?”, a fost reacția lui Badea în clipa în care l-a văzut pe colegul său de la Antena 3. „Multă lume mi-a spus, eu nevorbind cu nimeni, fiind Pustnicul de la miezul nopții cum superb mi s-a spus, am auzit că a slăbit. Vreau să te întreb ce dietă ai ținut. Ai ținut ceva sau pur și simplu ai mâncat mai puțin?”, l-a provocat Mircea Badea pe Mihai Gâdea.

Realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” a replicat: „S-a întâmplat pur și simplu. Am rămas și eu șocat. M-am urcat pe cântar, pentru că nu prea obișnuiesc. Se vedea la un moment…”.

Întrebarea lui Mircea Badea a venit imediat: „Dar nu ți-ai dat seama? Nu-ți cădeau pantalonii de pe tine?”

„Ba da, acesta a fost un indiciu. Îmi cădeau pantalonii de la costumele pe care le purtam. Am schimbat, așa, vreo trei măsuri…Am fost plecat la un moment dat, am avut puțină treabă. Și acolo la hotel era un cântar. Am luat cântarul, m-am urcat pe el și după ce m-am urcat mi-am zis că e stricat sigur. Am verificat apoi cu un alt cântar. Iar în decurs de câteva luni am slăbit 17 kg”, a povestit Gâdea.

El a spus că nu este prea preocupat de diete dar că „s-a întâmplat”. „La mine cu stresul se întâmplă așa: ori mă îngraș văzând cu ochii, ori slăbesc”.

Mircea Badea a fost însă un pic sceptic. „Adică te vedea cineva și te întreba: Mihai, te-ai îngrășat? De la strez. Mihai ai slăbit? De la stres. Păi hotărăște-te, dacă de la stres te-ai și îngrășat ai și slăbit e clar că nu te-ai îngrășat și nici nu ai slăbit de la stres”.

Replica lui Gâdea a venit imediat: „Ascunse sunt căile slăbitului”