Simona Halep a decis, de comun acord cu familia ei, să-şi inveastească o parte din câştigurile obţinute din tenis în zona imobiliarelor, conform site-ului telekomsport.ro.

După ce şi-a achiziţionat un hotel în staţiunea Poiana Braşov, pentru care se pare că ar fi plătit 2 milioane de euro, după deschiderea unei cafenele în centrul Constanţei dar şi după ridicarea unui bloc de locuinţe în nordul staţiunii Mamamaia, Halep mută în continuare curajos în zona imobiliarelor.

Simona se dovedeşte a fi un jucător cât se poaste de activ pe piaţa imobiliarelor. De data asta noul ei target este chiar Bucureştiul. Potrivit unor surse din anturajul Simonei, numărul unu în clasamentul mondial ar fi achiziţionat un teren în Bucureşti pe care intenţionează să ridice un bloc de locuinţe.

Simona Halep a făcut de curând și o achiziție colosală în una dintre cele mai scumpe zone ale Capitalei. Anunțul a fost făcut de către fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a menționat că Halep va fi vecina lui.

„Halep şi-a cumpărat o casă nouă la mine în cartier. Suntem aproape, e vecină cu mine”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal.

Noua reşedinţă a Simonei este situată într-o zonă de lux a Bucureştiului, lângă Herestrău. Ea este aproape şi de Stejarii, clubul luii Ion Ţiriac unde se mai antrenează între turnee. 

Simona Halep a câştigat 27 de milioane de dolari din tenis. Prin prezenţa la Wuhan şi la Beijing, ea şi-a asigurat şi un bonus de un milion de dolari din partea WTA, bifând prezenţa la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5 din acest an.