În anii de dianintea intrării în insolvenţă, omul de afaceri Ioan Niculae administra circa 50.000 de hectare, în unii ani şi mai mult, din care circa 11.000 de hectare se aflau în proprietatea Interagro, conform declaraţiilor acţionarului majoritar, scri economica.net. 

În acest moment, cele două societăţi – Interagro SA și Interagro SRL – administrează 4.900 de hectare de teren arabil cu posibilităţi de creştere. În trecut, Interagro administra circa 50.000 de hectare. În concluzie, Interagro administrează în jur de 10% din terenul deţinut cândva, dar speră că volumul acestuia va creşte.

Conform planului de reorganizare publicat, hotelul Inter de cinci stele din staţiunea Venus, regiunea Mangalia, va fi scos la vânzare în cadrul procesului mai amplu de restructurarea activelor grupului de firme Interagro.

Ioan Niculae, cel mai bogat om din România

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost, la un moment dat, cel mai bogat din România, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de euro, potrivit „Top 300 Capital Cei mai bogați români”, lansat de revista Capital în anul 2013.

La acea dată, Ioan Niculae era singurul om din România care avea o avere de peste un miliard de euro, fiind mai bogat chiar și decât Ion Țiriac.