Liviu Dragnea este terminat. În urma cu puțin timp au apărut noi informații despre ceea ce se întâmplă la Rahova. Fostul lider PSD nu mai este un deținut privilegiat, potrivit Digi24.  El a fost mutat în celulă cu mai mulți deținuți, dintre care unul ar fi un fost traficant de droguri.

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea beneficiază de dreptul de a vorbi o oră la telefon pe zi. Printre cei care îi apelează cel mai des sunt Florin Iordache, fiostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu  dar și  iubita sa, Irina Tănase.

În fața acestor schimbări, se pare că Dragnea face față cu brio situației, starea lui fiind una bună.

Ce beneficii a pierdut

Dragnea statea până acum singur în celulă. O altă lovitură, pe lâmgă mutarea sa alături de alți deținuți, se numără și refuzul de a i se accepta permisia. Chiar dacă nu a cerut el această recompensă, a intrat oficial în discuție pentru că a obținut credite prin muncă. Potrivit surselor citate, Dragnea a primit dreptul la un pachet suplimentar. Pentru a obține credite suplimentare, Dragnea iese la muncă și sâmbăta.

Cum arată o zi din viața lui Dragnea

Se trezește la ora 6:30. Urmeează micul dejun, apoi munca la garaj. Dacă înainte se întâlnea la noul loc de muncă cu Sorin Blejnar, fostul șef ANAF, acest lucru nu se mai întâmplă. Și asta pentru că Blejnar a fost mutat la Jilava între timp. Atunci când nu este prezent la muncă, Dragnea primește vizite – nu foarte dese totuși, dar își ocupă timpul la telefon.

Dragnea vorbește zilnic cu iubita sa, Irina. Nu stă departe însă nici de viața politică, lucru care este evident ținând cont că vorbește și cu Florin Iordache, Codrin Ștefănescu și Alfred Simonis – șeful deputaților PSD.