În urmă cu ceva timp, Liviu Dragnea a declarat că, în copilărie, Irina Tănase a trebuit să fie operată din cauza unei boli. În lipsa operației aceasta ar fi putut muri. Fostul lider PSD a vorbit atunci despre asta deoarece și el și-a lăsat viața în mâinile medicului care a operat-o în trecut pe Irina.

”Am încredere oarbă în omul ăla. A avut o intervenție chirurgicală la Irina pe care puțini oameni din lumea asta puteau să o facă”, a declarat liderul PSD. ”E vorba de o chestiune la oase foarte complicată. Era de moarte dacă nu… În sfârșit, unde zicea, acolo mă duceam”, a spus Liviu Dragnea la momentul acela.

Irina Tănase a vorbit și ea, pentru prima oară, despre boala pe care a avut-o

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi. (…)”, a spus aceasta.

Iubita lui Liviu Dragnea a făcut ieri un apel umanitar

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, cere 2,1 milioane de dolari pentru bebeluș. Tânăra face un apel disperat, folosindu-se de atenția opiniei publice dată fiind relația pe care o are cu fostul lider PSD.

”Mi-am asumat orice răutăți pe care ați dori să mi le spuneți, sau orice jigniri pe care poate ați dori să mi le adresați în urmă acestei expuneri pe care o aleg astăzi dar consider că după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați pe Robert, eu sunt mulțumită. Pe mine nu mă afectează atât de tare, dar pentru el are o importantă foarte mare”, a spus Irina Tănase.