Irina Tănase s-a retras din viața publică după separarea de Liviu Dragnea. Totuși, ea a distribuit mai multe poze pe pagina de socializare, unde apare zâmbind de bucurie la nunta unor prieteni apropiați.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a transmis un mesaj special

Aceasta a ales să împărtășească cu urmăritorii săi unul dintre momentele fericite prin care a trecut recent. Este vorba despre participarea la nunta unui cuplu de prieteni.

În fotografiile distribuite pe pagina de socializare, Irina Tănase apare îmbrăcată într-o rochie neagră cu detalii aurii. Alături de imagini, ea a transmis și un mesaj de felicitare cuplului de proaspăt căsătoriți.

„La mulți ani! Casă de piatră”, a scris ea pe pagina de socializare.

Prezența și mesajul la nunta prietenilor săi marchează o nouă etapă după despărțirea de Dragnea. Amintim că mesajul a venit după o perioadă plină de provocări și schimbări.

Irina Tanase, Liviu Dragnea, relatie
SURSA FOTO: Instagram

Irina Tănase a reînceput să devină activă pe rețelele sociale

Fosta iubită a lui Dragnea a reînceput să devină activă pe rețelele sociale, după o perioadă de inactivitate. Perioada respectivă a urmat după ce Liviu Dragnea și Irina Tănase au decis să pună capăt relației lor.

Pentru ea, această despărțire a fost foarte dificilă. Cu toate acestea, se pare că lucrurile au început să se schimbe. Aproximativ doi ani mai târziu, Irina Tănase a luat o hotărâre radicală, renunțând la cariera de mediator autorizat pe care o practica din 2019.

Conform informațiilor publicate de FANATIK, ea a decis să renunțe și la activitatea de mediator autorizat, menținându-și totuși dreptul de practică.

Cu toate acestea, ea a fost suspendată din Consiliul de Mediere, organizația care reglementează și promovează activitatea mediatorilor.

Suspendarea a fost solicitată de însăși Irina Tănase și a intrat în vigoare la data de 16 octombrie 2023.

În paralel cu această schimbare, ea a renunțat și la cabinetul de mediator autorizat pe care-l deschisese în colaborare cu o prietenă, situat în centrul Bucureștiului.

La începutul anului 2020, presa a sugerat că Irina Tănase ar fi obținut diploma de mediator autorizat cu scopul de a petrece mai mult timp alături de Liviu Dragnea, care, la acea vreme, era în închisoare.