După despărțirea de fostul lider PSD, Irina Tănase a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Relația cu Liviu Dragnea a atras atenția publicului datorită diferenței semnificative de vârstă.

Irina Tănase a fost alături de fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD) într-una dintre cele mai dificile perioade ale vieții acestuia, petrecute în închisoare.

În ciuda speculațiilor că ar putea ajunge la altar, relația lor s-a încheiat brusc și controversa. Acesta a fost marcată de acuzații de infidelitate. După separare, Irina Tănase a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, fiind rareori prezentă la evenimentele publice.

Detaliul cu care Irina Tănase a reușit să captiveze atenția

Cu toate acestea, ea împărtășește momente semnificative din viața sa pe platformele de socializare. Irina Tănase reușește să captiveze atenția fanilor cu apariții surprinzătoare. De altfel, cea recentă postare a sa a generat discuții. Dezbaterea a fost provocată de un detaliu neobișnuit observat în fotografie.

Ea a postat o fotografie în care era machiată impecabil și emană eleganță. Cu toate acestea, atenția fanilor săi a fost imediat atrasă de un lucru neobișnuit observat în acea imagine.

Irina Tanase trandafiri
SURSA FOTO: Instagram, Irina Tănase

Explicația privind prezența a doar doi trandafiri în fundal

Admiratorii au observat imediat prezența a doi trandafiri în fundal. Conform tradiției românești, florile în număr par simbolizează decesul unei persoane. În fața acestor observații, Irina Tănase nu a întârziat să ofere o explicație.

Un internaut a subliniat respectivii trandafiri sunt în număr par. Irina Tănase a intervenit rapid, lămurind misterul. Ea a explicat în unele țări, florile se oferă în număr par pentru că se spune că femeia este cea care completează buchetul. Ea a menționat că în cazul surprins în fotografie, trandafirii sunt puși separat. Cu alte cuvinte, a menționat ea, aceștia au fost primiți în ocazii diferite.

„În unele țări, florile se oferă în număr par pentru că se spune că femeia este cea care completează buchetul. În acest caz, după cum poți observa, trandafirii sunt puși separat, deci au fost primiți în ocazii diferite. Poți alege să crezi ce vrei, nu florile erau ideea fotografiei”, a răspuns Irina Tănase pe Instagram.

O altă remarcă a unui admirator s-a concentrat pe frumusețea și delicatețea Irinei Tănase. Internautul a comparat-o cu un trandafir.

Cu toate acestea, acesta a făcut observația privind privirea tristă a fostei iubite a lui Liviu Dragnea. Cel care a făcut comentariul, și-a exprimat dorința sinceră pentru o schimbare care să aducă strălucire în ochii ei.

Aluzie subtilă la Liviu Dragnea? Oare există doi bărbaţi care se luptă pentru inima tinerei?

De altfel, interpretarea imaginii cu cei doi trandafiri poate fi și o aluzie subtilă a Irinei Tănase la Liviu Dragnea. Sigla PSD este cunoscută pentru cei trei trandafiri care simbolizează tradiția și valorile partidului. Prin faptul că Liviu Dragnea nu mai face parte din PSD, iar în vaza Irinei Tănase sunt doar doi trandafiri, poate fi interpretat că social-democrații au pierdut un adevărat lider.

Faptul că Irina Tănase a explicat că cei doi trandafiri au fost primiți în ocazii diferite poate sugera că există schimbări sau transformări semnificative în legătură cu trecutul politic al lui Liviu Dragnea și relația sa cu PSD.

Ori, la fel de bine, poate semnifica faptul că Irina a primit florile de la două persoane distincte. Cum florile în mod tradițional sunt oferite de bărbați, este foarte posibil ca pentru inima fostei iubite a liderului PSD să se dea o luptă între doi bărbați.