În anul 2009, atunci când s-a despărțit de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, diva a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor și că se mută alături de fiul spu la Monaco, din dorința de a-i oferi fiului său mai multă protecție și liniște.

Citește și: A murit Zina Dumitrescu! Puțini știu povestea de viață a celebrei creatoare de modă

Mihaela Rădulescu a frecventat cursurile a patru facultăți din București ( trei ani de I.E.F.S, doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie, la Facultatea de Artă din cadrul Universității Hyperion, dar nu a absolvit niciuna dintre ele.

A participat la Revoluția din 1989 și a fost apoi secretara lui Dan Iosif. A frecventat cursuri la patru facultăți bucureștene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) și trei de regie , la Facultatea de Artă Hyperion, dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele, ba chiar, din ultima facultate a fost exmatriculată din cauza absențelor.

Vezi și: Anunț fără precedent! Tudor Chirilă poate ajunge la închisoare

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anul 1994 la postul TV Tele 7abc, iar prima televiziune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”. De asemenea, a lucrat la Pro Tv, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.