Gestul obscen al lui Florin Iordache nu s-a mai întâmplat în plenul forului legislativ, ci într-o ședință a Biroului Permanent al Camerei Deputaților. Dezvăluirea a fost făcută de deputatul USR Iulian Bulai, pe contul său de facebook.

Potrivit lui Bulai, Iordache se certa cu Raluca Turcan, după votul pe tema solicitării de revocare a lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, când a făcut din nou gestul cu degetul mijlociu, de săptămâna trecută.

“Obscenitate, numele tău e Florin Iordache! La atât se reduce comunicarea deputatului PSD: la semne obscene. Astăzi, în Biroul Permanent, a fost rândul Ralucăi Turcan să i se arate m***. De către deputatul Iordache. În timp ce acesta mânca.Unei femei. În forul de conducere al celei mai importante instituții a statului român. Cum mai putem tolera așa ceva?” , a dezvăluit Bulai.

În replică, reprezentanţii puterii au susţinut că Iordache mânca o plăcintă, iar degetul ridicat nu a avut nimic de-a face cu vreo intenţie de a face un gest obscen.

Raluca Turcan ar fi cerut imediat sancţionarea lui Iordache, însă acesta a afirmat că nu era un gest obscen, ci un „spasm”.