Potrivit anunţurilor postate pe site-ul de licitaţii publice, Camera Deputaţilor a semnat mai multe contracte de atribuire privind abonamente la fluxurile de ştiri. Astfel, pentru abonamentul la fluxurile de ştiri ale Agentiei RADOR – Flux de ştiri politice şi transcrieri pentru anul 2011, deputaţii vor achita 19.800 lei, fără TVA.
În ceea ce priveşte Abonamentul la fluxurile de stiri ale “MONITORING MEDIA” pentru anul 2011 – Raport complet de monitorizare ştiri radio-tv şi Transcript emisiuni tip talk-show, Camera Deputaţilor plăteşte 60.000 lei, plus TVA.
Agenţia Naţională de Presă Agerpres a semnat două contracte, unul pentru un abonament la buletinele şi fluxurile de ştiri pentru anul 2011, în valoare de 45.623 lei, fără TVA, şi unul pentru servicii foto pentru reflectarea activităţii Camerei Deputatilor pentru anul 2011, cu o valoare de 12.096 lei, fără TVA.
Cea mai mare sumă cheltuită de deputaţi pentru un abonament de ştiri este cel plătit agenţiei Mediafax. Astfel, Camera Deputaţilor cheltuie anul acesta 137.000 lei, plus TVA, pentru abonamentul la “Serviciul On-Line News” – flux informativ – al acestei agenţii de presă.