Depozitele în lei ale gospodăriilor populaţiei au crescut cu 0,9 la sută, până la 62,054 miliarde lei. La 30 noiembrie 2010, depozitele în lei ale gospodăriilor populaţiei au înregistrat o creştere de 4,7 la sută (minus 2,8 la sută în termeni reali) faţă de perioada similară din 2009.

Depozitele în lei ale persoanelor juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare) s-au majorat cu 4,5 la sută, până la 45,956 miliarde lei. La finele lui noiembrie, depozitele în lei ale persoanelor juridice erau mai mari cu 11,6 la sută (3,6 la sută în termeni reali) faţă de 30 noiembrie 2009.

În ceea ce priveşte depozitele în valută ale rezidenţilor gospodării ale populaţiei şi persoane juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare), exprimate în lei, acestea au crescut cu unu la sută, până la nivelul de circa 64,074 miliarde lei (exprimate în euro, depozitele în valută au crescut cu 0,6 la sută, până la 14,956 miliarde euro).
Comparativ cu aceeaşi lună a anului precedent, depozitele în valută ale rezidenţilor exprimate în lei au crescut cu 1,5 la sută (exprimate în euro, depozitele în valută ale rezidenţilor au crescut cu 1,3 la sută); depozitele în valută ale gospodăriilor populaţiei exprimate în lei au crescut cu 6,6 la sută (exprimate în euro, depozitele în valută ale gospodăriilor populaţiei au crescut cu 6,3 la sută).

Depozitele în valută ale persoanelor juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare) exprimate în lei s-au diminuat cu 5,6 la sută (exprimate în euro, depozitele în valută ale rezidenţilor persoane juridice s-au redus cu 5,8 la sută)