Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Denise Rifai laudă atitudinea liderului PNL, Florin Cîțu. Prezentatoarea tv susține că în ciuda bârfelor politice și a fake-news-urilor din ultima perioadă, Cîțu își dorește în continuare să așeze o guvernare.

„Cata specula si fakenews in declaratiile liderilor politici de astazi! Presedintele PNL, Florin Citu, cauta sa aseze o Guvernare stabila iar piata barfelor politice e inundata de fake news: ca Florin Citu se vrea premier, ca exista relatie incordata cu presedintele Iohannis, ca FlorinCitu umbla singur pe la negocieri!!!!! 😀😀😀😀😅”, scrie Denise Rifai.

Totodată, ea a mai adăugat că toți liderii politici au ales să se concentreze pe câștig și nicidecum pe criza sanitară sau a prețurilor din România, însă spre deosebire de ei, Florin Cîțu a rămas un om loial și totodată un ”partener de încredere”.

În ceea ce privește relația dintre Florin Cîțu și Klaus Iohannis, Denise Rifai dezvăluie că are la bază aceleași principii, cei doi oficiali fiind capabili de loialitate.

”Florin Cîțu este cel mai loial”

„De aici inteleg un singur lucru: ca Absolut toti liderii politici sunt preocupati doar sa-si maximizeze potentialul de castig in aceste negocieri. Nu le pasa de nicio Romanie, de nicio criza sanitara si de nicio nevoie a noastra ca stat de stabilitate politica.
Inca o data. Florin Citu este cel mai loial si de incredere partener pentru toti cei care ii strang mana! Watch&See!

Ps. Si sa linisteasca nelinistitii! 😀😅 Relatia cu presedintele Iohannis este bazata pe aceleasi principii! Pentru ca spre deosebire de cei mai multi, inca mai sunt oameni, fie ei si politici, capabili de loialitate si fairplay!”, mai scri Rifai.

Amintim faptul că în urmă cu câteva zile, Denise Rifai a mai avut o ieșire nervoasă după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini din Egipt cu președintele Klaus Iohannis.

La acel moment, prezentatoarea se întreba cine sunt, de fapt, fotografii, dar și cine sunt cei care vor să ajungă la conducerea țării.

“Bun. Daca in Operatiunea Egipt au fost “turistii” fotografi, in Operatiunea Golf, cine???? “Sursele” ???! Care “surse”???! Surse din Staff ul presedintelui???! Cine sunt cei care fac aceste scurgeri de informatii si pentru ce?

Cine vrea capul presedintelui Iohannis?! Si pentru ce? Legea referendumului a fost schimbata. Doar 30% dintre participanti pot decide soarta Romaniei.

Cine trebuie sa vina oare la conducerea Romaniei???! Si cel mai important. Oare presedintele e constient de acest mare joc in care este tinta directa?!”, scria Denise Rifai, pe pagina sa de socializare.