Denise Rifai a transmis un mesaj în miez de noapte care zguduie din temelii clasa politică. Vedeta TV a ținut să puncteze comportamentul USR, care după ce ar fi dus România în mod direct într-un haos politic, acum își dorește să revină la guvernare.

„Haha. 😀 USR vrea inapoi la guvernare cu PNL! Ca si cum nimic nu s a intamplat! De parca nu ei ar fi demis Guvernul actual si de parca nu ei ar fi responsabili in mod direct de tot haosul politic in care suntem astazi!

Stau si ma Intreb. E tupeu sau pur si simplu ne rad in nas????!”, a comentat Denise Rifai pe Facebook.

Denise Rifai dă de pământ cu USR

Ea s-a întrebat retoric dacă formațiunea lui Dacian Cioloș se face vinovată de tupeu sau pur și simplu nu face decât să râdă în nas românilor. Denise Rifai a amintit, în context, cum foștii parteneri de guvernare ai PNL l-au jignit pe premierul interimar Florin Cîțu și l-au atacat crunt pe președintele Klaus Iohannis.

„Deci. Au aruncat Tara intr-o criza politica incredibila pentru ca Nu au dorit sa respecte decizia premierului Romaniei de a demite unul din ministrii pe care domniile lor ii aveau la masa guvernului. L-au jignit pe premierul si presedintele PNL, Florin Citu, in fel si chip! De la “zombie politic” la te miri ce invective!

Despre presedintele Iohannis ne-au spus ca el le-a cerut sa inghita broaste, ca a vrut sa puna mana pe justitie si AU SEMNAT pentru anchetarea averii presedintelui Iohannis!!! Au semnat acum, recent, initiativa AUR!

Au demis Guvernul PNL prin motiune de cenzura alaturi de partidele din opozitie, iar acum vor Inapoi la guvernare. Ca si cum Nimic nu s-a intamplat. Pe bune?! UAU!”, a continuat vedeta TV.

Mesajul șocant transmis: S-a terminat! La cererea dvs, desigur!

În opinia sa, dacă USR va fi cooptat înapoi la guvernare „am fi o tara de Zombie Politici cu presedintele Iohannis in frunte”. În concluzie, ea a spus că cea mai mare dorință ar fi ca cei de la USR să audă un refuz categoric din partea liberalilor.

„Apoi, chiar ca am fi o tara de Zombie Politici cu presedintele Iohannis in frunte, daca ar accepta asa ceva!
Desigur, domniile lor vorbesc de “Responsabilitate Politica”, tin lectii pe la Televizor si “emit” idei marete despre Cum ar trebui guvernata Romania!

Doamne fereste! Doamne fereste!!!!

Ps. Imi aduc aminte cum striga ministrul USR Drula la premierul Romaniei:” Da, Florine, s a terminat”!

O replica pe masura ar fi ca Romania s-a saturat! Vrem o guvernare normala, nu una cu o componenta ce poate fi catalogata drept saltimbanca!

Asa ca, eu sper ca o sa aud in curand urmatoarea replica: “DA, USR, s-a terminat! La cererea dvs, desigur!”, a conchis Denise Rifai.