Denise Rifai, surpriză pentru fanii săi. Pe cine a decis să aducă în emisiune? Va apărea duminică la TV

Duminică, 12 septembrie, de la ora 22:30, Denise Rifai îl va avea că invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe celebrul creator de modă și om de televiziune Cătălin Botezatu. Interviul va fi un adevărat exercițiu de sinceritate, Cătălin Botezatu va răspunde întrebărilor care vor face lumină în toate aspectele vieții sale, atât profesionale, cât și private, atât de dezbătute în presa autohtonă de-a lungul anilor.

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut creator de modă din România, și-a început cariera ca fotomodel, devenind ulterior designer, de atunci bifând performanță după performanță în lumea modei, creațiile sale fiind foarte apreciate în lumea întreagă.

Ce întrebări va primi Cătălin Botezatu

Prin intermediul interviului de duminică seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii îl vor putea descoperi pe omul din spatele brandului Cătălin Botezatu.

“A încercat AnaMaria Prodan să îți cumpere votul la <Bravo, ai stil>?”, “Ai mințit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”, “Ți-a fost pusă viață în pericol din cauza cămătarilor?”, “Ai fost abuzat în închisoare?”, “Care a fost cel mai bun rol pe care l-ai jucat în viață?”, “Iubești?”, “Ți-a fost vreodată rușine de alegerile făcute?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, duminică, de la ora 22:30.

Sursa foto: Facebook