Cătălin Botezatu nu ratază nicio ocazie să ne uimească pe plan profesional. Designerul a anunțat ca are în plan o colaborare cu celebra Kim Kardashian, după ce destinul l-a adus în același loc cu aceasta.

Este cunoscut faptul că fostul jurat de la ”Bravo, ai stil” este unul dintre cei mai bogați bărbați celebri, datorită pasiunii pentru munca sa. De asemenea, designerul este cunoscut și pentru vacanțele exotice, vestimentația extravagantă și casele, mașinile și bijuteriile de calitate care fac și ele parte din decor.

Așadar, datorită activității lui, Cătălin Botezatu a participat recent la un eveniment în urma căruia a ajuns să se întâlnească și chiar să îi impresioneze pe cei care fac parte din echipa vedetei de peste hotare. Astfel, impresionându-i cu întreaga sa carieră, Cătălin Botezatu spune că în viitorul foarte apropiat va scoate pe piață o colaborare cu celebra Kim Kardashian.

Iată ce pregătește designer-ul alături de vedeta internațională, apreciată de mai toată lumea

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

“Mă simt foarte bine”

Întrebat despre probleme cu care se confruntă, vedeta a declarat că a trecut peste și că se simte bine.

”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a mai adăugat designer-ul, liniștindu-și astfel fanii, îngrijorați de starea sa de sănătate.”