Cătălin Botezatu se află în Istanbul pentru un control medical pe care l-a amânat de ceva vreme. Trebuie menționat că juratul de la „Bravo, ai stil!” este însoțit de Eva Pavel, consilier medical care activează în acest domeniu de 10 ani. Aceasta i-a fost alături și dățile trecute când a fost nevoit să meargă în Turcia, conform ciao.ro

Care este motivul din spatele deplasării

Cătălin Botezatu ar fi recurs la atenție medicală pentru a face un control la cardiologie. Apropiații lui susțin că acesta ar fi trebuit să meargă de ceva timp la control, însă a tot amânat momentul.

„Acum, în ultima perioadă nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control la cardiologie, având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi”, susțin apropiații designerului, conform sursei menționate.

Cine e misterioasa iubită a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu îşi ţine viaţa personală departe de ochii presei. Deși este cunoscut pentru cuceririle sale în materie de femei, Cătălin Botezatu a recunoscut de curând că iubeşte la nebunie o roşcată. Designerul a povestit, la Antena3, că este o relaţie la distanţă, însă sentimentele dintre cei doi sunt speciale.

Cătălin Botezatu a spus că s-au cunoscut la şcoala Zinei Dumitrescu şi s-au îndrăgostit nebuneşte, dar nu au rămas împreună pentru că aceasta era căsătorită.

„Mi s-a propus să mă căsătoresc pentru acte, doar pentru a rămâne în Germania, dar n-am făcut asta pentru că eram foarte îndrăgostit. Aveam o iubită în România, la care abia așteptam să mă întorc și căreia îi cumpărasem efectiv două geamantane de pantofi.

Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine. O femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat.

Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false. Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat. M-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.

Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată. Dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat”, a spus designerul.

„E o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon. Este foarte tânără și este roșcată”, a declarat Cătălin Botezatu la Show Blitz.

Până acum Botezatu nu a fost convins să meargă la altar și, întrebat dacă de data asta e cu noroc, creatorul de modă a lăsat loc de interpretări.

„Nu ştiu. Poate o iau razna, ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe”, a spus acesta.