Cătălin Botezatu îşi ţine viaţa personală departe de ochii presei. Deși este cunoscut pentru cuceririle sale în materie de femei, Cătălin Botezatu a recunoscut de curând că iubeşte la nebunie o roşcată. Designerul a povestit, la Antena3, că este o relaţie la distanţă, însă sentimentele dintre cei doi sunt speciale.

„E o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon. Este foarte tânără și este roșcată”, a declarat Cătălin Botezatu la Show Blitz.

Până acum Botezatu nu a fost convins să meargă la altar și, întrebat dacă de data asta e cu noroc, creatorul de modă a lăsat loc de interpretări.

„Nu ştiu. Poate o iau razna, ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe”, a spus acesta.

Cătălin Botezatu a spus că s-au cunoscut la şcoala Zinei Dumitrescu şi s-au îndrăgostit nebuneşte, dar nu au rămas împreună pentru că aceasta era căsătorită.

„Mi s-a propus să mă căsătoresc pentru acte, doar pentru a rămâne în Germania, dar n-am făcut asta pentru că eram foarte îndrăgostit. Aveam o iubită în România, la care abia așteptam să mă întorc și căreia îi cumpărasem efectiv două geamantane de pantofi.

Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine. O femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat.

Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false. Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat. M-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.

Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată. Dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat”, a spus designerul.