Denise Rifai a dat o nouă lovitură pe piaţa media. Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de marţi seara au adus Kanal D pe locul 2 la nivel de audienţe, la nivel naţional. Telespectatorii s-au uitat în număr mare la dezvăluirile actriţei Rodica Popescu Bitănescu.

Denise Rifai a dat lovitura

Denise Rifai şi Kanal D au pariat din nou câştigător pe invitatul emisiunii de marţi seara. Dezvăluirile emoţionante ale celebrei actrite Rodica Popescu Bitănescu au aduc cifre foarte bune de rating, deşi emisiunea a început la ora 23.00.

Dacă PRO TV s-a situat pe locul 1 la nivel naţional cu semifinala EURO dintre Spania şi Italia, Kanal D a terminat pe locul secund cu emisiunea lui Denise Rifai, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. Kanal D a depăşit rivala Antena 1.

Denise Rifai a început emisiunea cu o audienţă foarte bună, 4,4, la distanţă de cei de la Antena 1 care au difuzat de la ora 23.00 un episod din serialul Băieţi de oraş. Şi pe următoatele sloturi de audienţă, Denise Rifai a luat faţa celor de la Antena 1. A avut rating peste 3, în timp ce rivalii s-au situat abia pe locul secund.

Kanal D a bătut Antena 1

Singurul slot de audienţă în care Antena 1 a luat faţa Kanal D a fost cel de dinaintea miezului nopţii, când 40 de întrebări cu Denise Rifai a fost în pauza de publicitate. De la miezul nopţii, când pe Antena 1 a început Obervatorul, tot Kanal D a urcat pe locul secund.

Au fost audienţe care s-au apropiat de 2 sau chiar au depăşit această cifră pe toată durata orei. Antena 1 a încercat să contracareze cu show-ul Burlacul de la ora 00.45. Nu a reuşit însă să depăşească emisiunea lui Denise Rifai. Şi de la ora 1.00, până la 1.30 când s-a terminat emisiunea, Kanal D a fost pe locul secund la capitolul audienţe la nivel naţional.