Devenită celebră în urma emisiunilor prezentate la Realitatea TV, în care a intrat în conflict deschis cu numeroși politicieni, Denise Rifai a dezvăluit că nu întotdeauna a fost la fel de corozivă cu invitații săi din zona politică.

Mai mult decât atât, Rifai a povestit că la începuturile carierei sale chiar a leșinat atunci când s-a întâlnit cu invitatul său.

”Acolo am învățat meserie foarte multă”

”Eram la un post de radio de muzică rock. Nici nu vreau să zic ce salariu am avut prima dată. Viața așa a fost.

Radioul respectiv a fost cumpărat de Adevărul, pe vremea când trăia Dinu Patriciu, și aveau un proiect de tv online și m-au luat acolo.

Eram eu – un singur reporter – și foarte mulți șefi, oameni foarte deștepți. Prima oară a venit Adrian Năstase. Am leșinat.

Mi-am zis: cum să-i iau eu interviu lui Adrian Năstase?! Aveam vreo 23 ani. Acolo am învățat meserie foarte multă.

Fascinată de Florin Cîțu

După câteva luni de teren, au apărut ofertele de la televiziuni. Apoi am rămas doar la un post de televiziune”, și-a amintit joi Denise Rifai, într-o emisiune televizată la Kanal D.

Dealtfel, nu este prima declarație inedită pe care o face omul de televiziune despre politicieni.

Rifai a surprins la începutul anului când l-a descris pe actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu. Din prima clipă, jurnalista a mărturisit că a fost ”fascinată” de cunoștințele pe care acesta le are.

”Un tip cald, calm, așezat, atent”

”Florin, un bun economist, era în privat, nicio treabă cu politica. Wow, și am rămas fascinată: omul ăsta știe carte, dar, pe domeniul nostru, este extraordinar de clar. Ca vibrație, e un tip cald, calm, așezat, atent. Sunt fascinată de el”.

Jurnalista consideră că Florin Cîțu face tot ce e mai bun pe funcția pe care se află în acest moment, adică aceea de Ministru al Finanțelor.

”Pe meseria lui, e cel mai bun” a declarat Denise Rifai, pentru Evenimentul Zilei.