În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Denise Rifai a vorbit despre familia sa. Întrebată dacă se înțelege mai bine cu mama sau cu tatăl său, prezentatoarea tv a declarat că sunt două lucruri complet diferite, însă tatăl ei este în prim plan.

„Cu amândoi, dar lucruri diferite. Pe tata îl iubesc foarte mult și pe mama o ador, dar tata e…”, a spus Denise Rifai.

Întrebată despre numele tatălui său, aceasta a declarat că el este iordanian și îl cheamă Ahmed. În ceea ce privește ocupația vedetei, Denise Rifai a mai vorbit la un momendat despre familia ei.

Prezentatoarea tv susținea atunci că tatăl ei este arhitect și a început studiile în România, unde a decis să și rămână să profeseze. Mama ei pe de altă parte este româncă.

Denise Rifai are o relație apropiată cu tatăl ei

Totodată, Denise Rifai a mai precizat că le datorează foarte multe părinților ei pentru educație dată, subliind și atunci faptul că de la tatăl ei a luat ”puterea”pe care o are acum.

“Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: «părintele este peste capul tău»” și ”Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea. Când văd deșert, pentru mine e bogăție. Sângele apă nu se face. Mereu când am o vacanță mă duc într-o țară arabă. Totul e acolo”, a spus Denise Rifai.

Ea mai preciza că nu mai are bunici, însă în perioada în care aceștia erau în viață, erau foarte apropiați. Prezentatoarea tv a mai adăugat că în Iordania este locul unde se simte ca acasă, însă energia din România îi place destul de mult.

”Din păcate, nu mai am bunici. Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc.”, a mai spus aceasta.

În ceea ce privește relația cu mama sa, Denise Rifai declara că mama sa este o persoană blândă, dar și bună, spre deosebire de cum a transformat-o pe ea televiziunea în ultimii ani.

„Mama mea e o femeie blândă și fragilă. Conviețuiesc cu mama, o apreciez, mă mir cum poate fi atât de bună, de curată în gândire, dar eu sunt mai bătăioasă, mai dură. Viața în televiziune e un fel de armată și eu chiar cred că am făcut armata”, declara aceasta.