Denise Rifai nu a fost însă singura jurnalistă care s-a bucurat de o astfel de onoare. Alături de ea, și Mihai Ghiță a fost premiat astăzi în cadrul evenimentului organizat de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania cu ocazia celebrării Zilei Ziaristului Român.

De menționat este faptul că, gala, și-a propus să premieze voci puternice din mass-media, într-o zi cu totul specială, devenind astfel o tradiție pentru UZPR, care se află acum la cea de a șaptea ediție.

Astfel, atât Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, cât și Mihai Ghita, Mangerul Stirilor Kanal D, dar și prezentatorulemisiunii de reportaje „Asta-i Romania”, au primit distinctia „Credință și Loialitate” pentru modul în care reușesc să își exercite mereu profesia, informându-se corect de fiecare dată.

Denise Rifai, premiată cu distincția ”Credință și Loialitate”

Evenimentul a avut loc pe scena sălii Horia Bernea a Muzeului Țăranului Român, iar emoțiile au înregistrat cote maxime. Cei doi jurnaliști au primit distincțiile în aplauze, la scenă deschisă.

Amintim faptul că Denise Rifai este prezentatoarea unui proiect Kanal D unic pe piata media din Romania, „40 de intrebari cu Denise Rifai”. Formatul TV este unul extrem de riguros si consta in interviuri cu personalitati puternice, din diferite domenii de activitate, fie ca este vorba de politica, televiziune, muzica, sport etc.

Deși la prima vedere pare o emisiune simplă, pentru realizarea ei este nevoie de o documentare serioasă, pentru ca Denise Rifai să-i pună întrebări invitatului său din toată perioada sa de activitate.

În același timp, emisiunea prezentată de jurnalistă a fost precum o revelație pe piața media din România, în contextul în care toate dezvăluirile făcute de invitați au fost preluate și dezbătute zile în șir de presă.

Fiecare invitat a vorbit atât despre cariera sa, cât și despre viața personală, având la dispoziție un anumit timp pentru a răspunde întrebărilor adresate.