Denise Rifai a făcut o serie de comentarii pe pagina sa de Facebook. Ea a susținut că PSD joacă politic excepțional și a oferit o serie de argumente în favoarea poziției sale.

„Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun despre PSD ca joaca politic exceptional!

Pct.1. Era absolut normal ca PSD sa ceara Sa dea ei Premierul in cazul parteneriatului USRPLUS – AUR !

Calculul e foarte corect si foarte aproape de voturile romanilor. Totusi, PSD a castigat ultimele alegeri parlamentare ( 28,9% ) in timp ce USR ( 15%) aproape ca a fost inghitit de AUR (9%). Dar iata ca, desi au avut cele mai slabe rezultate la alegeri din ultimele existente, vad ca au pretentia sa conduca si tara si guvernul romaniei. Spun asta pentru ca USRPLUS l-au atacat continuu pe presedintele iohannis in ultimele zile. Iar atacul USRPLUS a fost unul similar celui pe care PSD il facea lui Iohannis”, a scris Denise Rifai.

Denise Rifai: Aș da nota 10 strategului PSD

În opinia sa, poziția afișată până acum de partidul lui Marcel Ciolacu este cea corectă. Asta pentru că, susține Denise Rifai, o formațiune aflată în Opoziție trebuie să stea pe margine și să privească linșajul dintre partidele aflate in arcul guvernamental. În plus, jurnalista, a spus că ar da nota maximă celui care a creionat strategia de joc politic a PSD.

„2. Nu exista nimic mai corect pentru un partid de opozitie, decat sa stea pe margine si sa priveasca linsajul dintre partidele aflate in arcul guvernamental!

As da nota 10 celui care a ales strategia de joc politic a PSD. Pentru ca PSD castiga voturi in tooot acest timp. Muuulte voturi!

Si mai sunt si alte parti bune. Vedem pozitia USRPLUS. Care de la inaltimea celor 15% obtinute in alegeri, au inteles ca Ei sunt cei votati sa conduca Romania ! 😀😀😀😅

Eu inteleg vorba cu “buturuga mica”.. dar totusi! 😀😀😀😅”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook