Denise Rifai nu se dezminte. După o serie de emisiuni cu artişti sau foşti fotbalişti în care a rupt audienţele pur şi simplu, jurnalista revine în sfera politică. La emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai va veni marţi, 20 iulie, fostul premier, Mihai Tudose.

Denise Rifai l-a lăsat fără cuvinte

Denise Rifai îl va pune în dificultate pe fostul premier, mai ales când subiectul va ajunge la fostul şef al PSD, Liviu Dragnea. Cei doi au avut o relaţie cu scântei care s-a soldat cu demisia premierului de atunci. “Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, a fost doar una dintre întrebările la care fostul premier al României va răspunde publicului.

Mihai Tudose, răspunsuri la cele mai dificile întrebări

Mihai Tudose, fostul premier al României pentru o scurtă perioada, vine marți, 20 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Mihai Tudose a ocupat funcția de premier al României, în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, un mandat scurt.

Mandatul a fost stopat de scandalul cu şeful de atunci al PSD, Liviu Dragnea, dar a fost plin de declarații și momente controversate, dar și de inițiative politice cu impact în spațiul public.

De asemenea, acum Tudose este unul dintre cei mai influenți lideri PSD. Este membru în acest partid aproape încă de la înființarea acestei formațiuni politice, cu o scurtă perioadă de absenţă când a plecat cu Victor Ponta la PRO România. A fost de cinci ori deputat în Parlamentul României, iar în prezent, Mihai Tudose este europarlamentar, ales pe listele PRO România.

“Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dvs.?”, “Cine a încercat să va creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose variant moderna a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mihai Tudose în ediția de marți a emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D!