Denise Rifai dă lovitură după lovitură pe piaţa media din România. Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D are audienţe din ce în ce mai bune. Asta s-a întâmplat şi marţi seara, când la Kanal D a fost invitat celebrul muzician, Damian Drăghici.

Denise Rifai a dat marea lovitură

Cifrele de audienţă spun totul. Deşi emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a început la ora 23.00, audienţele la nivel naţional au fost foarte bune pentru cei de la Kanal D. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură în faţa micilor ecrane pentru a afla secretele lui Damian Drăghici.

Pe prima jumătate de oră a emisiunii, Denise Rifai a avut audienţe excelente la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. 3,7 şi 3 a avut emisiunea lui Denise Rifai care a continuat foarte bine şi în următoarea jumătate de oră, deşi ne apropiam de miezul nopţii.

În ciuda orei târzii, emisiunea lui Denise Rifai a avut cifre de 2 constant şi după miezul nopţii, când toată lumea a stat cu gura căscată pentru a afla secretele lui Demian Drăghici. După ora 00.30, Kanal D a preluat, la nivel naţional, locul secund. A depăşit chiar şi Antena 1. Au fost cifre de peste 1 la audienţă, deşi emisiunea s-a terminat abia la ora 1.30 noaptea.

Mesajul senzaţional al lui Denise Rifai

Denise Rifai nu a ratat momentul şi a postat un mesaj senzaţional pe reţelele de socializare. Le-a mulţumit tuturor telespectatorilor care au urmărit emisiunea de marţi seara. ” Uau! Ce audiente azinoapte !!!!!!!! Multumesc si Ma inclin! Minutul de aur – 1,1 milioane telespectatori! 👑🥂❤️📺”, a scris Denise Rifai pe o reţea de socializare.