Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, îl va avea drept invitat, de la ora 23.00, marți, 13 iulie, adică în această seară, pe cunoscutul artist Damian Drăghici, numit și Omul-orchestră deoarece a studiat foarte multe instrumente.

Unul dintre cei mai talentați muzicieni din România vine la Kanal D

Damian Drăghici, considerat unul dintre cei mai talentați muzicieni români, răspunde întrebărilor adresate de Denise Rifai în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de diseară de la ora 23.00 la Kanal D.

Având peste 40 de ani de muzică, Damian Drăghici, în vârstă de 51 de ani, este un artist complet și o adevărată enciclopedie muzică.

A studiat asiduu, încă din copilărie, numeroase instrumente muzicale, motiv pentru care a fost supranumit, de către apropiați, omul-orchestră. Ar putea să înregistreze singur cât o întreagă trupă muzicală.

Totuși, instrumentul care i-a adus succesul atât în țară, cât și în afară, este naiul. În ultimii zeci de ani marele artist a ajuns să concerteze pe cele mai prestigioase scene din lume.

Povestea lui Damian Draghici, scenariul unui film de Oscar

Povestea lui Damian Drăghici poate fi cu ușurință scenariul unui film de Oscar. Artistul a fugit din România în Statele Unite ale Americii, înainte de Revoluția din 1989, pe vremea comuniștilor.

Ajuns acolo, a studiat la prestigiosul Colegiu de Muzică Berklee care i-a dezvoltat cu totul cariera și viața, mai ales că a avut parte de o evoluție incredibilă.

Acum, se bucură de o carieră strălucită, și din când în când face podcast-uri pe youtube. Cu o carieră de succes, care s-a întins pe zeci de ani, marele muzician a primit numeroase premii și admirația a milioane de oameni din întreaga lume.

Fondator al trupei Damian & Brothers, artistul provine dintr-o familie cu o tradiție muzicală veche de șapte generații, a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii.

Ce întrebări îi pregătește Denise Rifai

„Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost Damian&Brothers apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?”, Mai jos vedeți sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate artistului Damian Drăghici, în această seară, într-o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!