Fulgy și-a convins sora să revină pe piața muzicală. Margherita de la Clejani se reapucă de cântat

Fulgy a spus într-un interviu pentru „Xtra Night Show” că s-a reprofilat iar noua lui meserie este strâns legată de activitatea artistică a surorii lui, fiind noul impresar muzical al Margheritei.

„Urmează marea redeschidere cu Margherita de la Clejani. Margherita se reapucă de cântat, după o pauză îndelungată uite că m-a ascultat Dumnezeu și am convins-o și eu oarecum și și-a dat și ea seama în același timp”, a spus Fulgy, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Cum a reușit să o convingă?

De asemenea, tânărul de 23 de ani a explicat că se vor înțelege „la o sumă top” în funcție de calitatea persoanelor.

„Dumnezeu le-a aranjat pe toate. M-am rugat lui Dumnezeu să îi lumineze mintea. Era păcat ca o fată atât de frumoasă, talentată și inteligentă pentru că și ea ca mine domină. Margherita repetă încontinuu pentru că are auz absolut ca fratele ei. Până și când vorbim studiem. (…) I-am stabilit un onorariu Margheritei. În funcție de calitatea persoanelor ne vom înțelege la o sumă top. Marga nu va cânta la nunți, e showman, va cânta în cluburi sau la fratele meu, Joshua Castellano”, a completat el.

Dan Capatos a răbufnit: E periculos pentru toți cei din jur

Amintim că prezentatorul de televiziune Dan Capatos a avertizat anterior după ultimele amenințări transmise de Fulgy la adresa vedetelor.

„Fiecare oră în care Fulgy e lăsat în libertate devine periculoasă pentru cei din jur. Nu cred că mai are rost să explicăm de ce. E atât de imprevizibil de la o oră la alta, și-mi pare rău că trebuie să spun asta, el trebuie supravegheat de la o oră la alta, respectiv în fiecare oră, într-un fel sau altul.

Lăsarea în libertate a lui Fulgy, indiferent ce ar însemna asta, că asta nu înseamnă să-l arestezi, Doamne ferește, dar dacă nu se implică cine trebuie să se implice, începând de la familie până la autorități, devine periculoasă pentru noi toți cei din jur, indiferent ne apreciază sau nu, cum de altfel spunea și aici că-și apreciază familia și-l face „băi, lăutare”, adică de la un minut la altul se schimbă.

Tocmai ce l-au prins la volan el neavând carnet și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă ca lumea să se trezească și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun indiferent câte eforturi se fac sau se spun despre ele că ar exista, dar ale căror efecte sunt inexistente. Eu nu văd eforturile familei de a-l aduce pe linia cea bună când el este de o agresivitate crescândă.

Cât de orbi trebuie să fim noi cei din jurul său încât să nu realizăm că nu e bine. Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Ne păcălim singuri?! Acum e ok, acum te înjură. Hai să-l ajutăm într-un fel. (…) Situația nu e bine deloc. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-su.

Cât e 100% spațiul intim al familiei în care doar familia poate acționa și de unde încolo acționează autoritățile? (…) Ce trebuie făcut să preîntâmpini o situație ce s-ar putea să nu mai poată fi reparată dacă s-ar întâmpla? Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de cel fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur?! Cât să mai găsim scuze?”, a spus Dan Capatos.