Denise Rifai are un nou invitat de marcă săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Mircea Diaconu, faţă în faţă cu Denise Rifai la „40 de întrebări”

Este vorba despre Mircea Diaconu, unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți actori ai generației de aur a scenei românești. El va răspunde întrebărilor incomode ale realizatoarei TV marţi, 27 iulie, începând cu ora 22:30.

Mircea Diaconu a debutat în cinematografie în anul 1971, cu filmul “Nuntă de piatră”. De-a lungul vastei sale cariere, Diaconu a jucat pe scena celor mai mari teatre din București – Național, Bulandra și Nottara, la cel din urmă ocupând și funcția de director vreme de 10 ani.

Printre rolurile sale memorabile care l-au consacrat pe marele ecran amintim şi pe cel din “Filantropica”, unul dintre cele mai cunoscute filme românești de după Revoluție.

Ulterior, Mircea Diaconu a avut o carieră şi pe scena politică din România, dar şi la nivel european: a fost senator, ministru al Culturii, europarlamentar și candidat la Președinția României.

Întrebările fierbinţi adresate de Denise Rifai

“A fost anonimatul marea dvs. frustrare?”,

“De ce nu ați jucat în telenovele?”,

“De ce ați intrat în conflict cu Traian Băsescu?”,

“Vă pare rău că ați încălcat legea de dragul soției?”,

“Ce amenințări ați primit pentru că ați interzis jocul de bingo la TV?”,

“Ați candidat la prezidențiale ca să-l ajutați pe Dan Barna?”,

“Când a început să vă placă rolul de politician?”,

“Ați fi fost un actor bun la Hollywood?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mircea Diaconu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

Veste excelentă pentru fanii emisiunii „40 de întrebări

În urma audienţelor tot mai bune înregistrate de Denise Rifai cu emisiunea sa, şefii de la Kanal D au decis să mute ora de începere a emisiunii, de la 23:00 la 22:30.

Prima ediţie difuzată mai devreme va fi cea de marţi, 27 iulie, în care va fi invitat Mircea Diaconu.

Fanii emisiunii şi-au exprimat şi ei dorinţa, de mai multe ori, pe reţelele de socializare, privind mutarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” la o oră cât mai apropiată de prime-time.