Ce l-a întrebat Mircea Badea

„Sunt cutremurat… Stați puțin! Domnule Diaconu, dumnevoastră ați fost la Revoluție?!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

„Da”, a răspuns Mircea Diaconu, vizibil uimit.

„Stați, domnule, puțin. Dumneavoastră ați fost la Revoluție atunci… Eu văd că mulți se duc la Revoluție acum. Mie asta mi se pare tare. Sunt unii care se duc acum la Revoluție și li se pare fac toată treaba. Dumneavoastră ați fost atunci…”, a zis Mircea Badea.

„Da… mare greșeală”, a conchis Mircea Diaconu.

Mircea Badea a explicat de ce l-a întrebat pe Mircea Diaconu dacă a fost la Revoluția din 1989 spunând că acum ești pe val dacă participi la „Revoluția” din 2019.

„L-am întrebat dacă a fost la Revoluție. S-a uitat la mine așa, apoi s-a prins că mergeam către undeva, nu am întrebat ca boul cum a fost întrebat Marian Munteanu, la Digi 24, dacă a fost în Piața Universității. Dar eu l-am întrebat cu un scop. Ești fraier dacă ai mers la Revoluția din 1989. Tare este să mergi acum la Revoluție, în 2019. Sunt mulți care merg acum la Revoluție. Și Iohannis ne-a zis că acum trebuie să ne luptăm cu comunismul”, a spus Mircea Badea, potrivit dcnews.ro

Episodul cu Oana Zamfir de la Digi 24

În 2015, Marian Munteanu, liderul studenților din 1990, a fost întrebat de Oana Zamfir de la Digi 24 dacă a fost în Piaţa Universității.

„Am crezut că este o greșeală de exprimare (n.r. despre eroarea Oanei Zamfir de la Digi 24). Știam că ei vorbesc în cască. Am invitat-o practic să reformuleze. Știți cum e? Ce puteam să răspund la o astfel de întrebare? Se întâmplă. Toți greșim în viață. Nu este mare lucru”, spunea Marian Munteanu pentru DC News vizavi de acest subiect.