Denise Rifai surprinde pe toată lumea! Ce a decis vedeta după cererea lui Bendeac: O să fac și un contract prenupțial

Mihai Bendeac a amintit că a promis că nu va mai participa la niciun interviu pentru următorii cinci ani. Totuși, actorul i-a spus Denisei Rifai că este de acord să participe la emisiune, cu o condiție.

„Serios, vreau să-ți spun o chestie. Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios! Tu o știi pe Denise Rifai?! Tu știi că ea este crush-ul meu. Vrea să mă invite la emisiune. Eu sunt bărbat, dacă fac o promisiune, este promisiune. Dacă am zis că nu mai merg cinci ani la niciun interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție.

Îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc! I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12.00 și la ora 14.00 facem interviul. Așa mi-a zis, pe cuvântul meu de onoare. Uite că vrea să ne căsătorim”, i-a povestit Mihai Bendeac mamei sale pe InstaStory.

Replica dată de Denise Rifai

Denise Rifai a confirmat cele spuse de Mihai Bendeac, punctând că nu i s-a confirmat dacă actorul se va prezenta la emisiune sau se va răzgândi în ultimul moment.

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de cinci ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru 40 de întrebări fac orice.

Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiune. Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. A rămas că la ora 12.00 facem cununia și la ora 14.00 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio. Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a declarat Denise Rifai pentru wowbiz.ro