Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de teatru şi film, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

Una dintre cele mai titrate actrițe ale teatrului românesc, cu un ras molipsitor și inconfundabil și cu o energie parcă inepuizabilă,  Rodica Popescu Bitănescu va răspunde cu generozitate  întrebărilor adresate de Denise Rifai, în cadrul ediție de marți a emisiunii difuzate la Kanal D. La 82 de ani, cu mai mult de jumătate din viață petrecută pe scenă, îndrăgită artista  se bucură de o carieră strălucită, de-a lungul căreia a primit numeroase premii, dar, mai presus de orice, iubirea milioanelor de oameni.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti și a jucat în sute de piese, pe scena Teatrului Național din Iași, dar și la Teatrul Barbu Delavrancea din Capitală, în prezent fiind actrița Teatrului Național din București. Dincolo de actorie, este un dramaturg și un regizor de succes.

„Ați fi fost la fel de populară fără râsul dvs. inconfundabil?”, „V-a frustrat că ați fost considerată  doar actriță de comedie?”, „V-au adus scenele nud un plus de popularitate?”, „Ați fost invidioasă sau invidiată?”, „Regretați că ați pus teatrul mai presus de soțul dvs.?”, „Regretați că nu aveți copii?”, „De cine vă este cel mai dor?”, „Ce vă doare atât de tare din trecutul dvs. de vi-l doriți șters?”,  acestea  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Rodicăi Popescu Bitănescu în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Denise Rifai, în lacrimi în emisiune

Invitatul special de marți, 29 iunie,  al lui Denise Rifai, Cornel Dinu, a făcut-o pe Denise Rifai să lăcrimeze chiar în timpul emisiei. Cornel Dinu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a refuzat o ofertă de un milion de mărci de la Bayern Munchen.

Denise Rifai a fost emoţionată până la lacrimi de răspunsul lui Cornel Dinu şi de explicaţiile Procurorului. “În niciun caz nu mi-a părut rău că am refuzat transferul la Bayern Munchen. Am bucuria că m-am născut într-o perioadă fantastică. Au fost lucruri plăcute şi neplăcute.

M-am considerat patriot şi legat de ţară şi de poporul meu. Când ni se cânta imnul, de fiecare dată ne dădeau lacrimile. Era vorba de şcoală, de vatră, de trăire”, a povestit Cornel Dinu.

Explicaţiile lui Cornel Dinu au emoţionat-o şi pe Denise Rifai. “M-aţi emoţionat şi pe mine. Aproape că mi-au dat lacrimile când aţi vorbit despre patriotism şi naţională”, a fost replica lui Denise Rifai. De asemenea, Denise Rifai a fost uimită de faptul că Procurorul nu se consuderă cel mai mare fotbalist din istoria lui Dinamo, deşi practic s-a confruntat cu istoria câinilor roşii.