Astfel, rezultatele în audiențe pentru Denise Rifai de la Kanal D au fost acceptabile, ținând cont de faptul că ieri a fost o zi de foc cu meciurile de la EURO 2020, iar interesul a fost intens pentru programul oferit de postul Pro TV.

Denise Rifai, rating decent pentru marți

Cu toate că Pro TV a acaparat aproape toată audiența, Denise Rifai a reușit să ducă postul Kanal D pe locul doi în audiențe cu emisiunea sa. 40 de întrebări cu Denise Rifai a început cu un rating la nivel național de 5 puncte și un share de 13.9, ca apoi, spre miezul nopții, să scadă la 1.9. Boost-ul de la începutul emisiunii a fost dat și de serialul turcesc Hercai, extrem de apreciat de publicul român.

Denise Rifai, în lacrimi în emisiune

Invitatul special al lui Denise Rifai, Cornel Dinu, a făcut-o pe Denise Rifai să lăcrimeze chiar în timpul emisiei. Cornel Dinu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a refuzat o ofertă de un milion de mărci de la Bayern Munchen.

Denise Rifai a fost emoţionată până la lacrimi de răspunsul lui Cornel Dinu şi de explicaţiile Procurorului. “În niciun caz nu mi-a părut rău că am refuzat transferul la Bayern Munchen. Am bucuria că m-am născut într-o perioadă fantastică. Au fost lucruri plăcute şi neplăcute.

M-am considerat patriot şi legat de ţară şi de poporul meu. Când ni se cânta imnul, de fiecare dată ne dădeau lacrimile. Era vorba de şcoală, de vatră, de trăire”, a povestit Cornel Dinu.

Explicaţiile lui Cornel Dinu au emoţionat-o şi pe Denise Rifai. “M-aţi emoţionat şi pe mine. Aproape că mi-au dat lacrimile când aţi vorbit despre patriotism şi naţională”, a fost replica lui Denise Rifai.

De asemenea, Denise Rifai a fost uimită de faptul că Procurorul nu se consuderă cel mai mare fotbalist din istoria lui Dinamo, deşi practic s-a confruntat cu istoria câinilor roşii.

 

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea