Denise Rifai a primit Premiul special „Revelația anului în media”, pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, în cadrul Galei Capital „Top 100 de femei de succes”.

Aceasta s-a arătat extrem de încântată de premiul primit, subliind faptul că la rândul ei mulțumește echipei Kanal D pentru proietul construit. În același timp, Denise Rifai a mai adăugat că se simte onorată pentru invitația primită.

„Mulțumesc publicului, fără susținerea lui nu aș fi ajuns aici; mulțumesc echipei Kanal D, pentru că alături de acești oameni am construit acest succes. Sunt onorată să mă aflu la acest eveniment remarcabil, care celebrează femeile și realizările lor”, a declarat Denise Rifai.

În ceea ce privește ținuta acesteia, prezentatoarea a atras atenția la eveniment, a îmbrăcat un costum foarte elegant, negru, cu fustă scurtă, care i-a scos în evidență silueta impecabilă.

Cine este noul invitat al lui Denise Rifai

De menționat este faptul că de când a debutat, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a devenit un succes încă de la prima difuzare, în octombrie, anul trecut. Acum, show-ul a ajuns la cel de-al doilea sezon și ontinuă cu invitați fără precedent.

În această duminică, noul invitat va fi Dacian Cioloș, fostul premier al României. FOST ministru al agriculturii și comisar european pentru agricultură, personalitate foarte activă pe scena publică românească, Dacian Cioloș este în prezent copreședinte USR-PLUS.

În cadrul emisiunii din această săptămână, acesta va dezvălui cum este omul din spatele politicianului Dacian Cioloș. De asemenea, va oferi răspunsuri menite să clarifice o serie de întâmplări și decizii din politica românească.

„De ce nu ați jurat credință poporului român cu mâna pe Biblie?”, „Sunteți un politician ipocrit?”, „L-ați ajutat pe Traian Băsescu să-l trimită după gratii pe Dan Voiculescu?”, „Este ieșirea de la guvernare colacul de salvare al URS-PLUS?”, „V-ați opune suspendării președintelui Iohannis?”, „Sunteți omul Franței în politica de la București?”, „Sunteți un politician mai puternic decât Dan Barna?”, „Ați participat vreodată la spirale MISA?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care politicianul român

Dacian Cioloș va trebui să răspundă în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D, de la ora 22.00. Amintim faptul că duminica trecută, Denise Rifai a avut un invitat special. Este vorba despre fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, care a făcut mai multe declarații referitoare la viața sa de lux, dar și la femeile din viața sa.