Andreea Mantea, invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai! Ce o va întreba jurnalista

Andreea Mantea este invitată duminica aceasta, pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:00, la Kanal D.

Considerată drept una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, Andreea Mantea este pregătită să se dezvăluie în fața publicului, într-o ediție cu totul specială a emisiunii.  Și-a dorit să devină actriță și a ajuns să performeze în televiziune, domeniul în care și-a construit o carieră de succes. În plan personal, frumoasa vedetă este mama unui băiețel minunat, David, care a devenit și centrul universului ei.

Ce întrebări i se vor pune vedetei

“Când ai simțit că ești celebră?”, “Îi mai este rușine tatălui tău pentru că ai pozat goală?”, “Câți bani ai câștigat din televiziune?”, “Cât de repede te îndrăgostești?”, “De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?”, “Te-ai lecuit de băieții răi?”, “Crezi în blesteme?”, “Merită să îți expui viața privată?”

Acestea sunt doar câteva întrebări la care vedeta Kanal D, Andreea Mantea, va fi invitată să răspundă duminica aceasta, într-o nouă ediție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:00, la Kanal D.

Andreea Mantea, amintiri despre Crăciun

Într-un interviu recent oferit pentru click.ro, moderatoarea de la Kanal D a vorbit despre cum petrecea Crăciunul în perioada copilăriei, povestind că nu obișnuia să îi scrie scrisori lui Moș Crăciun. În schimb, aceasta nu uita să îl roage pentru lucrurile pe care și le dorea. De asemenea, vedeta își amintește cu nostalgie de perioada sărbătorilor de iarnă atunci când era copil.

„Sunt omul care așteaptă tot anul Crăciunul, cu toate tradițiile lui. Aștept sărbătorile cu inima deschisa, cu bucurie și cu dorință că oamenii să fie mai buni nu doar în aceasta perioada a anului, ci în fiecare zi.

Nu îi scriam în copilărie Moșului, ci eu mă rugam, era că o rugăciune, aceasta era scrisoarea mea către Moș Crăciun. Eu mă rugam pentru portocale, dulciuri și o păpușă sau vreo rochiță.

Cele mai frumoase sărbători rămân, pentru mine, cele petrecute la tara, cu bunica și toate rudele, unde încă se mai păstrează tradițiile”, a declarat aceasta.