Denise Rifai dă marea lovitură. Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D a fost premiată la Gala Premiilor TV Mania 2021, la categoria “Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”.

Aflată la cel de-al doilea sezon, producția este un format inovativ, cu o abordare editorială îndrăzneață, ce a cucerit telespectatorii și piața media din România, devenind un reper încă de la primele difuzari.

Invitații emisiunii, personalități din diferite domenii, fac dezvăluiri în premieră de-a lungul unui adevărat maraton al sincerității. Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, a ridicat trofeul în numele echipei sale.

Denise Rifai s-a arătat extrem de mulțumită de ceea ce a reușit să facă. Prezentatoarea tv susține că este o ”bucurie uriașă” să aibă în mână un astfel de trofeu, iar acest lucru confirmă și faptul că eforturile echipei de la ”40 de întrebări” sunt apreciate și dorite în continaure de publicul larg.

Totodată, vedeta a ținut să le mulțumească telespectatorilor și le-a promis în continuare invitați interesanți, dar și un produs premium de televiziune.

Denise Rifai, mulțumită de premiul TVMania

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mană. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la <40 de întrebări>, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază. Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat, vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune”, a declarat vedeta.

Acesta le-a mulțumit totodată și organizatorilor Galei TV Mania pentru premiul oferit, precizând că în televiziune astfel de feedback este necesar atât pentru cei implicați cât și pentru telespectatori.

„Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a spus Denise Rifai.

Ulterior, într-o postare pe pagina personală de Instagram, Denise Rifai s-a fotografiat cu premiul TVMania, mulțumind încă odată tuturor pentru implicare.

„Multumim, TVMania pentru premiul dim aceasta seara! #40deintrebari premiul pentru CeaMaiBunaEmisiuneDeInterviuriPortret! Multumim! 🙏🏻Va iubim 🔝👑❤️💋📺 Ps. Diamonds are Always A Girl’s BF 😀😜💎💎💎💎💎”, a scris Denise Rifai pe contul de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denise Rifai (@denise.rifai)