Paginademedia.ro l-a contactat pe Costi Mocanu pentru detalii. „În mod clar, nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziție în grup”, a declarat Costi Mocanu, care a prezentat ultima ediție a Ninja Warrior.

Costi Mocanu a declarat pentru Paginademedia.ro că există posibilitatea să mai colaboreze cu Pro TV „dacă voința comună a părților se manifestă”. „Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă”, a punctat Costi Mocanu pentru Paginademedia.ro.

Despre relația cu Pro TV?

„Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok și ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiași termeni de amiciție. Chiar este genul de divorț în care ei rămân foarte buni prieteni”, a spus Mocanu pentru Paginademedia.ro.

De ce depind eventualele colaborări?

Costi Mocanu: De înțelegerea celor două părți.

De ce s-a ajuns la această decizie?

Costi Mocanu: Termenul de comun acord este cât se poate de adevărat și de valid, în acest caz.

Discuții avansate cu altcineva?

„Avansat e mult spus, dar vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie”, a mai declarat Costi Mocanu pentru Paginademedia.ro.

În ultimii doi ani, Costi Mocanu a avut poziția de Director corporate affairs. Înainte, a ocupat funcții la nivel de digital (business development), după ce, timp de 25 de ani, a trecut prin poziții de la reporter și redactor-șef al redacției sport la director de departament și șef al tuturor canalelor Pro TV.

În paralel cu aceste poziții, a fost comentator pentru competițiile transmise de canalele TV ale grupului.