Este vorba despre fosta jurnalistă de la Digi 24, Alexandra Georgescu. Aceasta a fost timp de doi ani reporterul acreditat la Guvern al postului respectiv. După instalarea oficială a lui Cristian Popescu Piedone, aceasta va fi numită director de comunicare al primarului, conform retetesivedete.ro

Motivul din spatele deciziei

Alexandra Georgescu a transmis săptămâna trecute că părăsește postul Digi24, deoarece lasă în urmă presa pentru o funcție în administrația publică.

Conform celor spuse de ea, simțea nevoia de o schimbare după aproximativ 8 ani în televiziune, atât la Național TV cât și la Digi24. Oportunitatea a apărut sub forma propunerii făcute de Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, aceasta s-a specializat de-a lungul timpului pe zona deciziilor guvernamentale și pe zona economică, lucru care o face optimistă că va reuși în noua misiune.

Cristian Popescu Piedone a fost contactac telefonic de sursa menționat însă nu a vrut să confirme alegerea Alexandrei Georgescu, dar nici să nege informația. Totuși, Primarul Sectorului 5 spus că își formează o echipă puternică și profesionistă, care include și foști jurnaliști.

Ce a spus Cristian Popescu Piedone despre renumărarea voturilor

Cristian Popescu Piedone, noul Primar al Sectorului 5, a spus după aflararea rezultatelor că nu există temei legal pentru renumărarea voturilor în Sectorul 5.

„Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor de la Sectorul 5, cum nu a existat nici la Sectoarele 1 şi 2. Preşedinţii de secţie pe care i-au pus partidele au semnat procesele verbale după încheierea numărătorii. Deci, acum vă contestaţi singuri!

Oameni buni, locuitori ai Sectorului 5, nu vă lăsaţi descurajaţi! Eu, Cristian Popescu Piedone, sunt primarul vostru şi împreună vom aduce la lumină acest sector ignorat de primarii din ultimii 30 de ani.

Când partidele acţionează cu dublu standard! În timp ce marile partide se opun vehement pentru renumărarea voturilor la Sectorul 1 şi la Sectorul 2, la Sectorul 5 solicită renumărarea. Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. Hotărâţi-vă, domnilor! Ori e albă, ori e neagră! Nu încercaţi să vă bateţi joc de votul cetăţenilor. Oamenii au ales! Este un drept constituţional! Învăţaţi să pierdeţi şi întrebaţi-vă de ce locuitorii din Sectorul 5 nu v-au votat! Oamenii nu mai pot fi minţiţi şi ignoraţi!”, a spus Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.