Cristian Popescu Piedone a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le mulțumește celor care au votat și care l-au ajutat să ocupe funcția de primar al Sectorului 5.

Acesta notează că în timp ce alți candidați au fost susținuți de partide importante care au investit sume uriașe, el a avut drept susținere doar algătorii.

„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat!

Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță!

Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!

V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați!”, este doar o parte din mesajul acestuia de pe site-ul de socializare.

Lucrurile se vor schimba

Piedone și-a continuat mesajul prin a spune că lucrurile în Sectorul 5 se vor schimba și că va fi alături de români tot timpul.

”Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.

Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, a scris Cristian Popescu Piedone luni dimineață.