Demisia momentului în Guvern. Totul s-a întâmplat chiar acum

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt din cadrul Ministerului Sănătății, a anunțat pe pagina sa de Facebook că și-a dat demisia din funcție. El nu a precizat ce l-a făcut să demisioneze, dar a avut numai cuvinte frumoase la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

”De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât de mult sufletește în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătății încetează, îi mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă și pentru prietenie și-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care și l-a asumat cu curaj.”, se arată pe pagina de Facebook a acestuia.

În ce proiect se va implica

Bogdan Oprea a mai precizat că va publica primul manual de combatere a știrilor false și a dezinformării online din România.

”Noi ne revedem aici, în curând, cu primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România, pe care-l voi publica la Polirom, și cu un podcast pe același subiect. Keep in touch!”, spune acesta.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin