Almond îl înlocuiește pe John P. Connolly, al cărui mandat a început în iunie 2007 și s-a încheiat pe 31 mai 2011. În calitatea sa de Președinte, Almond coordonează cel mai important for de guvernare al DTTL.

Anterior, Almond a fost Director Executiv Adjunct Global pentru Clienți, DTTL, un rol prin care a încurajat abordarea consistentă, diferențiată față de clienți, la nivel internațional sau în funcție de industriile specifice. Totodată, a fost Global Managing Director, Audit, Deloitte Touche Tohmatsu, pentru o perioadă de patru ani.

„Sunt onorat de această numire”, spune Almond. „De-a lungul anilor pe care i-am petrecut în industria serviciilor profesionale, am înțeles importanța unei guvernări eficiente; am lucrat sub coordonarea celui mai bun management din industria noastră. Pe parcursul declinului economic recent, firmele membre Deloitte au pus la dispoziția clienților toate resursele rețelei noastre globale, pentru a-i ajuta să facă față realităților noii economii, menținând în același timp calitatea serviciilor. Este un privilegiu să-mi asum rolul de lider într-un moment de creștere și oportunitate pentru piața globală, precum și pentru organizația Deloitte la nivel internațional”.

Almond este licențiat la University of London, membru al Institute of Chartered Accountants din Marea Britanie și Țara Galilor și membru al Deloitte UK Executive. A fost, de asemenea, membru în Board-ul Deloitte Marea Britanie timp de 15 ani, precum și al Comitetului Executiv al DTTL. Este căsătorit și are trei copii. Își va desfășura activitatea din Londra.