Delicioasele praline Manon Cafe de la Leonidas, cu învelișul lor de ciocolată albă sunt minunate pentru sezonul de iarnă. Crema de unt cu aromă de cafea deasupra unui strat pralinat, fac din acest produs cadoul ideal pentru cei dragi.
Praline Manon Cafe. Preţ: 176 de lei/kg, Magazin: Leonidas


Un vin bun, face diferența la masa de Sărbători.  Petit Verdot este un soi vechi și rar care se găsește în zone cultivate cu soiuri Cabernet sau Merlot. Are aciditate ridicată, taninuri ferme și arome orientate către condimente, mai mult decât către fruct. Este ideal în combinația cu rață coaptă, vânat sau paste condimentate, cu roșii.  
Petit Verdot. Preț: 82 de lei, Magazin: Bauer


Set de două cești pentru Espresso și două farfurioare, din porțelan. Accesoriile în Ediție Limitată poartă semnătura ilustratorului italian Lorenzo Petrantoni, devenind astfel obiecte cu design unic ce le transformă în cadouri ideale.
Nespresso Pure Espresso. Preț: 104 lei, Magazin: www.nespresso.com.


Dacă vrei să oferi o altfel de experiență a ceaiului celor dragi și nu te-ai decis încă la un cadou,  setul cu cana Kati și 10 pliculețe cu ceai frunze ți-ar putea face cu ochiul. Se știe: selecția de ceaiuri World of Teas asigură diversitate tuturor gusturilor. Cutia conține 10 pliculețe de ceai.
Set cu cană Kati și 10 pliculețe cu ceai. Preţ: 95 de lei, Magazin: teaforte.ro

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.