Delia și-a șocat fanii cu ținuta pe care a purtat-o

Delia a ales să poarte recent o ținută care includea o cagulă cu coarne. Nu au lipsit nici cizmele gigantice din cauciuc, care i-au scandalizat pe fanii artistei de pe rețelele de socializare. Vedeta este foarte populară, însă în ciuda acestui lucru, publicul ei este divers. Tocmai de aceea primește reacții de-a dreptul brutale deseori.

Delia și-a obișnuit fanii cu excentricitatea ei. Fie că se îmbracă la fel ca în Nepal, fie că merge pe Everest, vedeta reușește mereu să facă valuri cu ceea ce alege să poarte. Este foarte clar că stilul ei nu este pe placul majorității fanilor. De data asta, vedeta a avut o apariție controversată alături de sora sa, Oana Matache. Criticile au început să curgă imediat!

Prima colaborare a surorilor Matache s-a materializat într-o piesă de pe albumul „Flex”, care va fi lansat pe 21 noiembrie. Recent, surorile au cântat live piesa „Jimmy Samurai”. Indiferent de părerea fanilor despre piesă, cizmele „Big Yellow Boots”, care sunt și preferatele lui Dorian Popa, au făcut senzație. Delia s-a mai afișat cu ele și în septembrie.

„Doamne ferește, Delia, ce porcărie de piesă, și ce vestimentație urâtă ai! Păcat că prima ta piesă împreună cu sora ta sună așa. ORIBILĂ! În ultimi doi ani numai porcării de piese scoți, să fie la număr, păcat!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe tema noii piese.

Pe scurt, Delia a purtat cagula mov, cu coarne. Aceasta a fost accesorizată cu ochelari aurii, un tricou verde și cămașă albastră. Nu au trecut neobservați nici jeanșii trei sferturi.

„Papucii lui Tweety” „Gumarii lui Mickey Mouse”, „pufuleți”sunt doar câteva dintre apelativele primite de Delia după această apariție!

Delia a reacționat la comentariile fanilor

Delia este deja obișnuită să facă față acestui tip de comentarii negative. Vedeta a reacționat cu umorul care o caracterizează, dar și cu puțină ironie. Astfel, și-a surprins fanii:

„Suntem date dracului, suntem șmechere rău, Oana, nu știu de unde atâta talent. Să ai atâta haz, te epuizezi, adică n-ai cum. Mai sunt și bolnavă. Și bolnavă, și obosită, și proaspăt coborâtă de pe munte. În numele întregii echipe vreau să-mi cer scuze că, în această dimineață, la radio, nu mi-am chemat make-up artistul și nu s-a ocupat nimeni de păr, de hair-style și nu mi-am pus rochiță cu paiete.

Vă recomand să citiți comentariile din feed, de la ultima postare, de la live-ul de azi. Deci este cevaaa. Și când te gândești că totul a plecat de la faptul că n-am avut chef să-mi fac părul. Între timp, l-am spălat. Să ne bucurăm de partea bună, îmi place să vă scormonesc suflețelele. Îmi place…” a transmis ea, pe rețelele de socializare.