Delia Matache! Andreea Popescu, fosta dansatoare a recunoscut că în anumite momente, s-a certat destul de des cu artista, însă mereu se împăcau la scurt timp.

Andreea Popescu este acum una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară. Pasiunea pentru dans a avut-o de mică, iar în timp a reușit să facă și carieră în domeniu. Aceasta a fost descoperită de Delia în perioada când lucra ca animatoare într-un club. Cântăreața i-a remarcat talentul, așa că i-a propus să lucreze pentru ea. Atunci, Andreea a acceptat fără să stea pe gânduri.

„Eu eram animatoare, dansam la cluburi. Pe vremea mea era la modă animația. A venit Delia în clubul acela și m-a văzut și a venit la mine și mi-a zis: „Auzi, nu vrei să dansezi pentru mine?” Am renunțat la tot și m-am dus să dansez pentru Delia Matache. Așa a început cariera mea în atenția publicului”, a declarat ea pentru Playtech.

În timp, au devenit cele mai bune prietene. Situația s-a schimbat însă atunci când s-au măritat și și-au întemeiat propriile familii.

Amândouă concentrându-se mai mult pe viețile de familie, prietenia lor nu a mai fost o prioritate.

„Înainte să fim căsătorite, cu familii, eram non-stop împreună: la turnee, acasă, mâncam din aceiași farfurie, eram foarte apropiate. Eram mândră să o numesc pe Delia prietena mea. După care, ne-am căsătorit și, cumva, prioritatea nu a mai fost asta… Dar suntem apropiate și acum”, a dezvăluit dansatoarea.

Delia și Andreea Popescu s-au luat la bătaie în mașină

Pe Andreea Popescu nu a deranjat-o faptul că lumea o asocia cu Delia. Aceasta a spus că nu s-a simțit neglijată, ci a fost recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea.  Dansatoarea a dezvăluit că între ea și cântăreață au mai existat și certuri. În anumite situații, au existat chiar și bătăi, însă se împăcau imediat.

Aceasta a mai spus că deși era conștientă de importanța Deliei ca artist, aceasta nu a făcut-o niciodată să se simtă inferioară. Fosta dansatoare a apreciat mereu modestia ei și faptul că se puteau baza una pe cealaltă.

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie nu te cerți? Odată, așa de tare am enervat-o, încât, la volan fiind, s-a întors să mă lovească.

Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, eu pentru ea la fel, ne completam. Ea nu a avut atitudinea asta vizavi de mine, eram egale”, a spus ea.

A renunțat la carieră pentru iubire

Andreea Popescu a mărturisit că a renunțat la carieră după ce l-a cunoscut pe soțul ei, Rareș, la rândul lui dansator. Fiind mereu plecată în turnee, nu putea acorda atenția necesară familiei. Însă nu regretă alegerea făcută, ci este chiar mândră, deoarece are un soț iubitor și trei copii minunați.

Aceasta a declarat că a meritat să renunțe ea în favoarea soțului ei, care acum este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori la nivel mondial, câștigător a numeroase premii.

„A trebuit să renunț eu, pentru că Rareș nu putea renunța la cariera lui de dansator profesionist. Ceea ce face el și în ziua de astăzi, eu nu aș fi putut face niciodată. Sunt foarte mândră de el și nu regret o clipă decizia pe care am luat-o la momentul respectiv.

Ce a realizat soțul meu este fantastic, nimeni nu a mai reușit asta în România: locul 1 în ratingul mondial și bronz la mondiale”, a spus ea.