Anchetatorii au hotărât ca locuința lui Dincă să fie păzită zi și noapte până la finalizarea procesului, scrie b1.ro. De asemenea nimeni nu are voie să intre, nici măcar membrii familiei. În ciuda faptului că au fost prelevate deja mii de probe din casa groazei, anchetatorii se pot întoarce oricând pentru a căuta printre lucrurile suspectului.

Imobilul rămâne în continuare un obiectiv de grad zero, un punct de interes pentru investigatori. În fața casei vor fi postați polițiști care vor asigura paza imobilului.

Rezultatele analizelor probelor prelevate până acum indică faptul că ar putea fi mai multe victime, nu doar Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu. Au fost identificate aproape 40 de pete de sânge în diferite locuri pe proprietatea „monstrului din Caracal”, ce nu aparțin Alexandrei și Luizei.

În același timp procurorii verifică și cazuri mai vechi de dispariţii pentru a vedea dacă există vreo potrivire cu noile probe. Singurul indiciu a fost găsit în cazul Luizei care deși nu i-a fost găsit încă trupul, urme biologice ale fetei au fost identificate inclusiv pe patul suspectului, probele ADN fiind confirmate în laborator.