Liviu Dragneași Irina Tănase ar fi urmat să se căsătorească în cursul acestui an. Își stabiliseră și nașii, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Decizia instanței a dat totul peste cap. Dragnea a ajuns la pușcărie, iar iubita cu 30 de ani mai tânără a rămas singură.

Dragnea a ajuns după gratii, dar nu a uitat-o pe Irina. Aceasta are bodyguard personal. Când nu se află alături de fiul fostului lider PSD, Valentin, Irina este alături de șoferul lui Dragnea.

De fiecare data când merge să-l viziteze pe Dragnea la pușcărie, Irina a venit la acesta cu sacoşe pline cu alimente şi a plecat cu câte un troler plin cu haine murdare, semn că fostul lider al PSD vrea ca şi după gratii să aibă o ţinută impecabilă. Şoferul lui Liviu Dragnea este cel care o însoţeşte peste tot, deşi Irina are permis şi a primit în dar de la politician un BMW X5.

Aceasta a fost surprinsă în faţa blocului în care locuieşte, în jur de ora 20.00. Stătea de vorbă cu şoferul. La scurt timp, iubita lui Dragnea a fost condusă de angajat în garajul blocului, semn că Liviu Dragnea a lăsat-o pe mâini bune şi nu o scapă ”din ochi”. Se ştie că şoferul este una dintre persoanele de încredere din preajma fostului şef al social-democraţilor. L-a însoţit la fiecare proces şi l-a apărat de protestatari, ba chiar i-a luat la rost pe jurnaliştii prezenţi la Curtea de Apel, anunță click.ro.

Toţi şoferii pe care i-a avut au ajuns oameni importanţi. Mădălin Ioniţă este preşedintele unei echipe de fotbal şi deţine restaurantul cu plajă, Briza Dunării, aflat pe malul fluviului, în apropiere de Turnu Măgurele. Iniţial a fost asociat cu Valentin, fiul lui Dragnea, dar apoi a rămas singur în afacere.

Adrian Mlădinoiu este un alt fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, care acum este secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, mai spune sursa citată.