Senatorul PSD Mihai Fifor, mâna dreaptă a Vioricăi Dăncilă în partid, a postat marți pe internet un atac devastator la adresa președintelui Iohannis, pe care îl acuză de o frică patologică și obsedantă față de PSD.

Fifor s-a dezlănțuit, pur și simplu, împotriva președintelui Iohannis, arătând cum ”și-a încasat-o” acesta de la Victor Ponta, în alegerile de acum cinci ani:

”După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid.

De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o „palma” usturatoare sau să îi pună întrebări”, a scris el pe Faebook.

Reprezentantul PSD nu a scăpat ocazia să se lege și de casele lui Iohannis:

”Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este si mandatul sau.

Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști.

Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis!

Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, a adăugat Fifor.