După un timp petrecut în noul apartament, te-ai obișnuit să spui că “mergi acasă”. Când rătăceşti ceva, te gandeşti “l-am uitat acasă”, dar de la ușa de la intrare și până pe balcon, atunci când locuiești în gazdă, nimic nu este ca la tine acasă.

Când stai cu chirie, viața ta poate fi ca o vacanță la hotel pe termen (foarte) lung  – nu trebuie decât să-ți iei geamantanul și gata, tot ce îți trebuie pleacă împreună cu tine. Dar nu te simţi “acasă”. Acasă e locul în care vopsești peretele roz, că așa vrei tu și bați câte cuie vrei ca să pui poze cu cei dragi. Acasă vă chemați prietenii și stați la poveşti până noaptea târziu. Acasă vine primul vostru copil în pătuțul lui alb, pus în dormitor.

OTP Bank își ascultă mereu clienții și știm că ți-a ajuns de proprietari, gazde și priviri suspicioase de mătuși.  Este timpul să arunci un ochi peste creditul Prima Casă de la OTP Bank, pentru a te putea bucura în sfârșit de primul tău „acasă”.

Ne-am pregătit și am pus la punct câteva beneficii care ştim că o să-ți placă:

  • Aprobarea rapidă

Ne uităm repede pe acte, astfel încât să nu lăsăm “tehnicalitățile” să te oprească din drum.

  • Rata de dobândă calculată din marjă fixă de numai 2% + ROBOR 3M

Avem grijă ca totul să fie clar. Ai rate lunare egale, fără alte comisioane pe perioada creditului.

  • 0 lei comision lunar de administrare și 0 lei comision de analiză

Nu îți luăm niciun ban pentru procesul de aprobare și nici pentru analiza dosarului tău.

  • Avans minim de la numai 5%

Tu vii cu cel puțin 5% din valoarea totală a casei, iar noi te ajutăm să acoperi restul.

  • Gamă largă de venituri acceptate

Privim dincolo de filele cărții de muncă și acceptăm printre altele și venituri secundare provenite din comisioane, solde lunare, idemnizații de hrană, sau dividende. 

 

Vrei să știi dacă te costă mai puțin decât chiria lunară? Intră pe www.otp-credit.ro/prima-casa și folosește calculatorul pentru creditul de prima casă pentru a vedea cât vei avea de plătit în fiecare lună.

 

 

Advertisement