Date uluitoare anunțate de una dintre cele mai cunoscute agenții de turism din România. Numărul oamenilor care au ales să își petreacă vacanța în locuri exotice a crescut cu aproape 25%.

În urma analizei comportamentului de cumpărare al turiștilor J’Info Tours, pe primele 6 luni din 2019, s-a observat o majorare cu 24% a vânzărilor de circuite în: America de Sud, Africa și Asia față de perioada ianuarie – iunie 2018.

„Călătorilor români au început sa le placă din ce în ce mai mult: aventura, circuitele cu activități inedite, cu obiective turistice și trasee în mijlocul naturii, combinate cu scurte programe culturale, în orașe ca: Mexico City, Lima, Santiago de Chile, La Paz, Buenos Aires sau Rio de Janeiro…Sunt unii călători români care preferă să consume bugetele de vacanță de 3500 – 4000 de euro, stabilite pentru un an sau doi, doar pe 12 zile la <capătul lumii>, în arhipelagul Țara de Foc, aparținând Argentinei și Chile.  De ce? Datorită experiențelor de care au parte, printre care se numără: vizitarea celui mai sudic oraș de pe planetă, Ushuaia, numit și Poarta Antarcticii, croazierele către insula Lobos, care prilejuiesc întâlniri cu pinguini și lei de mare, dar și croazierele printre icebergurile ghețarului Perito Moreno” a declarat Carmen Pavel, președintele J’Info Tours.