„Planul nostru de remodelări este extrem de ambițios pentru următorii doi ani. Am investit 10 milioane de euro în proiectele desfășurate anul acesta în România și la finalul anului vorbim de patru restaurante McDonald’s noi în Bacău, București, Constanța și Timișoara și șase restaurante remodelate cu un design și un sistem inovator. Încheiem anul 2017 cu 72 de restaurante McDonald’s în România și 28 de cafenele McCafé. Ne menținem poziția de lider în domeniul nostru, iar asta nu poate decât să ne ambiționeze și mai mult pentru anul care vine”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

În toamna acestui an, grupul maltez Premier Capital, care la începutul lui 2016 a preluat franciza McDonald’s România, a anunțat că are 22 de proiecte de dezvoltare și investiții care urmează să fie implementate în România până la finalul lui 2017. 

Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.