Cei care vor opta pentru cele 100 de locuri de muncă în domeniul agricol vor lucra la recoltat mazăre. Locurile de muncă sunt oferite de firma Greenpeas, iar pentru ocuparea acestora se va organiza selecţie la Râmnicu Vâlcea în data de 23 februarie 2018. 

Salariul oferit este de 0,6 euro brut/kg de mazăre recoltată în caserole/lădiţe cu gramaj specific, la care se adaugă 12,5% alocaţie de concediu. 

Contractul de muncă se va derula în perioada iunie – octombrie 2018, iar programul de lucru este de 30-40 ore, 6 zile pe săptămână. 

Angajatorul oferă cazare în rulote, în stil camping, pentru care se vor reţine 8 euro/zi, sumă care va acoperi inclusiv cheltuielile pentru gaz, apă şi electricitate. În camping sunt disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat şi Internet Wireless. 

Transportul către Danemarca şi retur va fi suportat de lucrător. Pentru transportul din camping la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contra sumei de 1,5 euro/zi/persoană. Opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport către locul de muncă. 

Persoanele interesate de oferta de muncă trebuie să trimită un CV model EUROPASS cu fotografie, în limba română sau engleză, pe adresa de e-mail [email protected], conform sursei amintite, citată de Agerpres. La selecţie vor avea acces doar persoanele preselectate şi invitate ulterior de consilierii EURES. Termenul limită până când vor putea fi transmise aplicaţii este 20 februarie 2018.