„Nu este niciun conflict între mine şi liderul PSD. Am fost şi la Iaşi împreună, şi la Botoşani. Am discutat chiar şi ieri cu dl preşedinte. Nu este un conflict. Suntem în campanie electorală şi cred că e bine să avem o bună comunicare de la partid. De la Guvern deja noi trimitem la partid toate actele necesare, tot ceea ce ni se solicită referitor la programul de guvernare şi cred că trebuie să intensificăm comunicarea pe partid, care şi acum este o comunicare bună şi apreciez comunicarea Olguţei Vasilescu, care este purtător de cuvânt al celorlalţi colegi.

Am spus că se ocupă de comunicarea de la partid pentru că suntem în campanie electorală şi eu consider că în campanie electorală orice partid trebuie să îşi folosească cât mai bine instrumentele pentru a avea un rezultat cât mai bun”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul nu a recunoscut că ar fi avut un conflict cu Anca Alexandrescu, dar a afirmat că aceasta se va ocupa de comunicarea de la partid, avand în vedere campania electorală.

Și Codrin Ștefănescu a afirmat același lucru.

„Anca (Alexandrescu – n.r.) s-a mutat pentru că suntem în campanie electorală și este una dintre cele mai bune persoane pe care le avem în ceea ce privește strategia de comunicare publică. Pe perioada campaniei va lucra cu mine, Olguța Vasilescu, Mircea Drăghici. Este deja la partid în echipă. În momentul ăsta lucrăm. Strategia de comunicare a miniștrilor PSD trebuie să fie foarte inteligentă, astfel încât toată România să înțeleagă că ne-am respectat promisiunile. În locul ei nu știu cine va fi”, a afirmat Codrin Ștefănescu vineri, pentru MEDIAFAX.